Stal Sluisjesdijk Leerbewerking

Nieuwe aanwinst

Posted Geplaatst in Leerbewerking

Het snijden van leer is precies werk. En je wilt natuurlijk niet fout knippen, dat zou zonde zijn. De leren lap mag niet verschuiven en je moet er uiteraard goed bij kunnen. Noodoplossingen door leer op de vloer te knippen, behoren nu tot het verleden.

Stal Sluisjesdijk Leerbewerking

Fashion-tip

Posted Geplaatst in Leerbewerking

Natuurlijk staan de paarden en hun benodigdheden altijd bij ons in het middelpunt. Wij herstellen met alle liefde en zorgvuldigheid graag jullie halsters, leisels, paardendekens enzovoorts. Maar af en toe zijn wij creatief in ons atelier en dan ontstaat er iets voor de amazones zelf of voor hun goede vriendinnen.

Stal Sluisjesdijk

Open dag – bijzonder geslaagd

Posted Geplaatst in Nieuwtjes

Onze open dag op zaterdag 26 mei jl. ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan, was bijzonder geslaagd. Niet alleen dat er veel bezoekers de weg naar onze Stal Sluisjesdijk gevonden hebben , maar ook door het zomerse weer ( en de hele dag zon) werd het evenement een super succes.

Stal Sluisjesdijk

Stal Sluisjesdijk bestaat binnenkort 10 jaar !

Posted Geplaatst in Nieuwtjes

Op 26 april 2018 bestaat Stal Sluisjesdijk aan de Sluisjesdijk te Piershil alweer 10 jaar! We kijken blij en trots op de afgelopen periode terug. We hebben in deze tijd veel jonge kinderen (meestal meisjes) geleerd paard te rijden. Onze grote en kleine lesklanten voelen zich thuis bij ons en ook daarop zijn wij heel trots. Ongelofelijk, hoe de tijd vliegt.