Leerbewerking

Fashion-tip

Stal Sluisjesdijk Leerbewerking

Natuurlijk staan de paarden en hun benodigdheden altijd bij ons in het middelpunt. Wij herstellen met alle liefde en zorgvuldigheid graag jullie halsters, leisels, paardendekens enzovoorts. Maar af en toe zijn wij creatief in ons atelier en dan ontstaat er iets voor de amazones zelf of voor hun goede vriendinnen.

Het riemenleed

Voor echte fashionista’s hebben we nu een leuk idee! Wie kent het niet? Je koopt een dure leren riem, bent er heel zuinig op, draagt hem af en toe en op een gegeven moment is het leuke eraf. De gaatjes scheuren uit, hij gaat breken en de randen gaan rafelen. Je gaat hem nog een beetje oplappen , eventueel aan elkaar lijmen, maar voor goed kun je hem niet meer aantrekken. De riem is op, maar de gesp mankeert niets. En de gesp is eigenlijk wel een beetje waar het om gaat, natuurlijk.

Een nieuw leven voor de gesp

Wij hebben de oplossing: als je met de oude riem en de gesp naar ons komt, kunnen wij een nieuwe riem in jouw lengte snijden. Hij zou zelfs langer kunnen zijn dan het origineel, al je dat wilt.

En aan de gesp maken wij dan de nieuwe leren riem vast. Je kunt uit diverse kleuren kiezen. De foto’s van de twee exemplaren laten twee oude gespen met een nieuwe leren riem zien, die wij hier in elkaar gezet hebben.

blauw-metallic-riem
De blauw-metallic-riem geeft nieuwe glamour aan de gesp, die voorheen op een zwarte riem zat.
bronzen-metallic riem
De gesp van de bronzen-metallic riem zat in het verleden op een beigekleurige riem.

Ook de breedtes van een riem kunnen we precies aanhouden. Dus wat let je, probeer het uit. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Tot gauw in het atelier
Groetjes Petra

Petra Roosjen, eigenaar van Stal Sluisjesdijk, schrijft hier over nieuwtjes, ditjes en datjes en nog veel meer!

Volg mij op Twitter en Facebook !