Nieuwtjes

Open dag – bijzonder geslaagd

Stal Sluisjesdijk

Onze open dag op zaterdag 26 mei jl. ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan, was bijzonder geslaagd. Niet alleen dat er veel bezoekers de weg naar onze Stal Sluisjesdijk gevonden hebben , maar ook door het zomerse weer ( en de hele dag zon) werd het evenement een super succes.

Alle demonstraties en wedstrijden met onze paarden konden in de buitenbak plaatsvinden. Op de foto’s (en video’s) hebben we geprobeerd iets van de gezellige sfeer weer te geven. Overal konden de bezoekers een kijkje nemen: uiteraard in de stallen, in de boxen en op het weiland; maar ook in de binnenbak, waar de ruiters zich op hun wedstrijd aan het voorbereiden waren.

Er waren tal van kraampjes met onder andere ambachtelijk gemaakte producten opgebouwd, zoals houten kapstokken en dienbladen met hoefijzers, die al als greep dienden of schapenvachten vastgezet op vilt, geschikt als plaid voor de bank, of gebreide sjaals, poncho’s en dergelijke. Verder was er ook een stand met snacks en drankjes aanwezig, wat bij dit weer zeker in de smaak viel.

open dag 2018 Stal Sluisjesdijk

Het goede doel

De tombola (iedere deelnemer had gegarandeerd een prijs) heeft een fors bedrag opgeleverd, dat samen met 10% van alle omzet van alle kraampjes aan het goede doel overgemaakt ging worden. De Hersenstichting heeft in het totaal van Stal Sluisjesdijk € 123,50 ontvangen.

Gemist – maak een afspraak!

Heeft u de open dag gemist en wilt u toch graag vrijblijvend een keer een kijkje nemen, dat is natuurlijk mogelijk; neem gerust contact op met Petra en dan kan er altijd op korte termijn een afspraak gemaakt worden. De kraampjes zult u dan moeten missen, maar als u het één of ander artikel (bijvoorbeeld een dienblad met hoefijzer) zou willen aanschaffen, dan kan Petra u de contactgegevens van de standhouders mededelen.

Petra Roosjen, eigenaar van Stal Sluisjesdijk, schrijft hier over nieuwtjes, ditjes en datjes en nog veel meer!

Volg mij op Twitter en Facebook !