Nieuwtjes

Stal Sluisjesdijk bestaat binnenkort 10 jaar !

Stal Sluisjesdijk

Op 26 april 2018 bestaat Stal Sluisjesdijk aan de Sluisjesdijk te Piershil alweer 10 jaar! We kijken blij en trots op de afgelopen periode terug. We hebben in deze tijd veel jonge kinderen (meestal meisjes) geleerd paard te rijden. Onze grote en kleine lesklanten voelen zich thuis bij ons en ook daarop zijn wij heel trots. Ongelofelijk, hoe de tijd vliegt.

We kijken even terug hoe het begon: Een buitenbak bestond al, maar ja bij slecht weer is het paardrijden en lesgeven onder een dakje toch net iets prettiger, vonden wij. Toen zijn wij met de bouw van de  mooi vormgegeven rijhal, van Duitse makelij gestart. Op de foto is te zien hoe deze hal onder andere met behulp van buren en vrijwilligers geplaatst werd. Daarna kwamen er nog een paar boxen voor pensionpaarden bij en zo is er geleidelijk aan onze complete Stal Sluisjesdijk ontstaan. Oh, ja een paddock hebben we er ook nog laten neerzetten. Voor sommige paarden echt een uitkomst:-)

We hebben even nagedacht, als je het in hoeveelheden zou willen uitdrukken: In al die tijd hebben we honderden paardrijlessen gegeven. Duizenden kilo’s stro in de boxen verspreid en tonnen aan paardenvijgen laten recyclen. En we zijn van plan om nog een tijdje door te gaan.

De exacte datum van ons tweede lustrum is dus eigenlijk 26 april 2018, maar wij  vieren het met een open dag op 26 mei 2018. Een dag waar de paarden in het middelpunt van de belangstelling zullen staan. Onze gasten kunnen kijken naar de wedstrijden met jonge berijders en ervaren amazones. Verder zullen er heel wat kraampjes met leuke attracties staan en voor de inwendige mens zal ook gezorgd worden. Dus heb je altijd al een kijkje willen nemen, nu is de kans, kom langs en vier het tweede lustrum met ons!

Jullie Team Stal Sluisjesdijk:

Paul, Wilma & Petra Roosjen

 

Petra Roosjen, eigenaar van Stal Sluisjesdijk, schrijft hier over nieuwtjes, ditjes en datjes en nog veel meer!

Volg mij op Twitter en Facebook !